Anotace: Možná to moc lidí nepochopí... Vlastně vím, že to nepochopí nikdo. Nehledejte v tom smysl, je tam jen pro mě a pro pár vyvolených. Jinak, Emil měl svátek 22.5. - na den mých maturit :-)
A zvládl to Emil dobře? Byla matura za 4? V téhle básničce si to zvládla ty :)
15.08.2007 22:15:00 | její alter ego
a já jsem rád že jsem potkal tebe!
spojila nás pokročilá hodina
a hvězdnaté nebe
07.07.2007 01:44:00 | blue