ztracen v lese
Anotace: o tulákovi v kouzelném lese
ztracen v lese
ztracen ve tmě
a divocí draci
celý se třeseš
v duši i vně
utíkáš kamsi
ztracen za trest
ztracen samotou
ztracen v neznámém
nic než
nažrat se žalem
přejíst se smutkem
obléknout se bolestí
omotat se bezmocí
a přece se plazit
škrábat
vykřičet se z hnusu
a bahna topící se duše
až najednou
světla noci
noční zahrada
ze zlatých stromů
stříbrných jablek
a krvavé hlíny
bílí ptáci
ohniví hadi
kouzelné
podzemní kvítí
zahrady odpočinku
uprostřed tmy
ostrov, kde není čas
ucítit nepoznané
uchopit nevnímané
promluvit nevyslovená (slova)
projít se skrz zahrady duše
najíst se z plodů rovnováhy
napojit se z vodopádu snů
jemný déšť života
vytrvalý vítr tančí
a zvedá písek představ
písečné duny lesa intimity
poušť-smrt-obnova
zahrada má svůj východ
hudba přestala
řeka teče po druhém břehu
sen se plní takřka v běhu
ale za zahradou je území
kde nalézání je propustka z vězení
pozřel jsi své srdce z ledu
a začal vnímat světa něhu
po poznání citů, dřiny
jsi najednou
propustil i svého těla viny
proč?
Přečteno 450x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)