Spoutaná
Bez pout mě k sobě poutáš,
co za sílu to v sobě máš,
že díky tobě vítám každé
nové ráno,
že díky tobě,říkám lásce ano,
že díky tobě víc,než kdy jindy
hvězdy svítí,
že díky tobě krásnější je žití.
Co za sílu to v sobě máš,
že díky tobě,ač stále stejná,
nejsem táž.
Komentáře (1)
Komentujících (1)