Touha
Anotace: Touha dvou lidí,kteří se znovu našli...
Sbírka:
Prvotiny
Potkala ho a on ji,
věděli to oba,
že svou lásku potají
ukrývají znova.
Avšak ne na dobu dlouhou,
jak si byli přáli,
protože tou samnou touhou,
skrývat se už báli.
Tedy jednou rozhodli se,
že tohle cenu nemá,
utekli a pak vzali se,
přec láska není němá.
Konec byl jak z pohádky,
doufejme,že nepoleví,
bez lhaní a bez hádky,
stará láska nerezaví...
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Nergal, Pelican
Komentáře (4)
Komentujících (4)