...někdy jsou básně, že přidat k nim slova komentu, je tak bezvýznamné... a tak už raději mlčím...
24.05.2007 10:44:00 | Lota
Vůně růže
Bylo jich pět
dříve jsem rudost
nozdérkami příliš
neprožíval
jo
voní hezky
vteřinová pomíjivá
myšlenka
nic víc
Pak jsem je jednou
přinesl pro tebe
Bylo jich pět
Provoněly mi duši
na chvíli
přesto mi stále voní
Tebou...
24.05.2007 10:39:00 | smudlinek