Nehraj to na mě
Už nic nehraji...
Jsem klidná,
když plane krveprolití.
Ani slovem se už nestavím
na odpor,
jsem dokonale nepřítomná.
Poslouchám všechny bláboly
a poskakuji podle pokynů.
Jsem něžná k zešílení...
Nač věřit,
když jak prádlo vyměňujete pravdu.
Nehrajte to na mě,
jste příliš čistí.
Zašpinili by jste se o mě.
Komentáře (0)