Poslední tah
Ocel vzít a nebo horké železo
a jedním tahem
otevřít peklo pod sebou.
V hrsti držet svůj osud
a smát se zítřku
i to se dá,
když už nic nepomáhá.
Vzdát se
a zahodit minulost
a mít klid už napořád.
S vodou se přátelit
a nebo se zemí být kamarád.
Prostě jen tak to udělat.
Jen tak...
...kvůli sobě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)