barevná věž
Anotace: taková jedna moje básnička
Má bílé závoje
a černá okna k žití,
věž plnou náboje,
která v noci modře svítí.
Má žhnoucí závěsy,
které dřevem voní v létě,
ráno pod ně sedne si
a přemýšlí o tom světě,
který nikdy neviděla.
Ne víc než pár tahů štětce
a déšť barev vodových,
předčí sama všechny světce,
tvořit svět snad není hřích.
Má pevnou disciplínu,
a přesný denní řád,
přichází k nám zcela nová,
půvabně neonová,
tak si pojďme něco přát.
Komentáře (1)
Komentujících (1)