Cítím...Drhne...A i vím,co je špatně a jak bych to orpavila...Ale neopravím...Nebylo by to správné,protože takhle jsem to napsala...Takhle jsem to cítila...Teď to cítím jinak..(snad s přibývajícím věkem..)
28.01.2009 14:43:00 | Barpob
Tahle už je obsahově lepší, ale jistě cítíš, jak na konci druhé sloky cosi uchu drhne. Mému rytmus. A plamínek, Barpob, plamínek.
28.01.2009 00:34:00 | Špáďa