Chyba
Anotace: Nejhorší chyba v jeho životě...
Sbírka:
Prvotiny
Stál tam sám
a díval se na mraky.
Jen doufám,
že jim chtěl dát na fraky.
Přemýšlel o sobě,
jakpak se zachoval,
vůčí jedné osobě,
kterou tak moc miloval.
Jenže co udělal,
nejde vrátit zpět,
a co si nadělal,
není jen pár vět.
Omluvu by přijala,
ale co se dá dělat,
kéž by to pojala
bez nutnosti zbělat...
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Nergal, Pelican
Komentáře (4)
Komentujících (4)