Vypne se to samo až usneš nebo uschneš. Nebo až Tě někdo bací do hlavinky. Nebo do srdce.
24.05.2007 22:12:00 | Gregy
přemýšlím a přemýšlím co ti napsat.. četl jsem nějaká tvá dílka a prostě tak napůl..něco mi nic neřeklo nebo nebylo možná mnou pochopeno,ale jen malý zlomek z toho co jsem četl...jinak celkově se mě líbí taková ta praktičnost v tvých básních..neviděl jsem žádné sny, vzpomínky,.. ale rozpálené žehličky,..:).
24.05.2007 21:15:00 | Joose
:D..dobrej pohled na existenci..takovy filozoficky:D..libi s emi to..mluvis o zajimavejch vecech.
24.05.2007 19:58:00 | Adrianne Nesser
Tak tohle je par excellence..(teda doufam že se to takhle píše:-)
a taky bych chtěla najít vypínač...jenže tu fakt nikde není..aspoň já ho nevidím
24.05.2007 17:56:00 | paranoidandroid