Vespod

Vespod

Anotace: Jedna napul ironicka skorobasen o nelibosti z "pozitivniho mysleni" a o hledani cehosi, kohosi ... Aneb, kdo nezazil "osklivou sebelitost", hodte kamenem ... :-)

Pravda je až hluboko vespod…
Pokud existuje nějaké vespod…
A pokud existuje nějaká pravda…
Čím jsi vzdálenější, tím víc na Tebe myslím
Čím víc na Tebe myslím, tím jsi vzdálenější
Základem je mýdlo ručník a voda…
Ano, hygiena – především ta duševní
Úsměvy a nehynoucí proudy energie na všechny strany
Až se ponořím na dno, setkáme se
Pokud existuje nějaké vespod…
Pokud existuje nějaká pravda
A pokud existuješ Ty
Autor Petrik78, 18.04.2005
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel