Báseň pro Nicka
Anotace: samo se to napsalo, ja to nepsala..
Báseň pro Nicka
Volám Tě, volám.. Nicku
a marně hledám ve slovníku
ta správná slova, kterými chtěla jsem Tě volat
a už nevolám
Sama zvolena jsem byla
mezi černými jedna růže bílá
utržená..
už mám to slovo
je to „žena“
Komentáře (0)