asinepochopimvěcinadkterýmačlověkstrávilroky
říká někomu
něco pojem
spontánní tvorba..??
kam sme
se dostali
když svý pocity
máme zohledňovat
pro pochopení doby a
línejch mozků
já
mám ráda
přímočarost
a rychlý vzdechy
takže asi
nepochopim věci
nad kterýma
člověk strávil roky
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon
Komentáře (8)
Komentujících (7)