Život
Život?Co je to vlastně?
Život je cesta dlouhá několik dnů,měsíců a let,
nedojde nám všechno hned.
Trápením,láskou i bolestí,
projde si snad každý se strastí.
Život je jaký má být,nemůžeme přece jen snít.
Každý si odnese zkušeností dost,
některé přinesou i radost.
Jaký by svět byl,
kdyby si každý poklidně žil?
Komentáře (0)