Vzácné zboží
Pár drobných penízků stříbrných
jsi v srdci nastřádal
abys čím zaplatit měl
- za lásku
- za radost
- za šťastný smích
kdyby sis koupit je chtěl.
Marně však obchody procházíš
s nadějí každé ráno.
Všude jen cedule nacházíš
s nápisem
- vyprodáno!
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (5)
Komentujících (4)