...moudrost zůstala vyprahlá..srdce zamčené..
..jen ..snad možná ..nohy tápou v mlze..
..opilé žalem samoty..
04.06.2007 21:13:00 | isisleo
Skvělý..
Máš naprostou pravdu v tom, že snad všichni chtějí tu jedinou věc..právě proto, že je tak nedosažitelná..
Věc na zamyšlení asi si to přečtu ještě párkrát..:-)
27.05.2007 15:15:00 | paranoidandroid