Anotace: ....někdy se zdá....?...je to tak???.....tak poďte hrát!!,,,.....sem já?
Tak nějak nevím, jestli Tě mám v nedodržování pravidel podporovat nebo si hrát na rádoby chytrou..
je to jasné..
podporovat!:-D
28.05.2007 14:50:00 | Rádoby zoufalá
Má poslední sloka něco společného s Arctic Monkeys?:-)
Je to moc dobrý...myslím, že přemýšlíme celkem podobně:)
25.05.2007 17:20:00 | paranoidandroid