SMS
Anotace: sem nic psát nebudu, viz níže
Ťuk ťuk tady, ťuk ťuk tam,
nalevo, napravo, proč taky neťukám?
Jak schrnout život do 160ti znaků?
Napsat to bez zázraku.
Jen napsat ve zkratce myšlenku, kterou nikdo nepochopí.
Psát o ruce co nás nikdy neuchopí
a ve zkrácené době
zjistit, že vlastně píšem jen sami sobě.
Komentáře (0)