Realita
Anotace: jen takový volný tok myšlenek
Měsíc a Země, tak rozdílní ve své kráse,
jak den s nocí v nekonečném čase.
Kočka se za ptáky bláhově honí
a král se davu nikdy nepokloní.
Čas ten moudrý soudce lidských rozhodnutí
každého ke své cestě nutí.
Stále jsem zde a přemítám nad smyslem těhle řádků,
je to život, nevěřím na pohádku.
Komentáře (0)