Anotace: shledávám to svou jaktěživ nejhlubší myšlenkou /ironie/
Zajímavá myšlenka a hezká básniška.. mimo to promiň mi že si kvuli mě vbudila rodiče.. :) jo a navíc teď vedu..
20.07.2007 00:46:00 | Roger
je to zvláštní...fakt bych asi taky řekla...prostý... ale ne jednoduchý, ne bezduchý...líbí se mi to, protože je to...pravda...
27.05.2007 20:11:00 | Trdlo
Myslím že v tom pujde hledat hodně skrytých věcí, i když je to krátký :)
25.05.2007 21:24:00 | Ataxia
ne opravdu to tak nechám,má to tam být a má to svůj význam;-)
25.05.2007 20:39:00 | Haňa,dívka do nepohody
S tím andělem by šlo asi vymyslet něco lepšího...ale i tak to má myšlenku a není to vůbec špatný:)
25.05.2007 20:35:00 | paranoidandroid