Anotace: Věnováno panu Dougasi Adamsovi za jeho Stopařova průvodce galaxií...ne, že by ta rádoby báseň s nim měla cokoliv společného :)
tak ta je hodně povedená. zvlášť první polovina. slovo mesiáš je hodně magický samo o sobě, tobě se podařilo neutopit ho v ostaních obratech a i tyto se vedle takhle silýho slovo vyjímaj. myšlenka i zpracování... teda zvlášť pak ta první část... dobrý.
25.05.2007 20:41:00 | grygaruv atelier