Anotace: strach
Život už ji nebavil,tak si na něho sáhla.Když někdo nemá to,co mít chce,tak radši zemře,protože ví,že to nikdy mít nebude!Takových lidí musím politovat.Smrt totiž není řešení,ale zbabělý útěk před realitou...ale jinak pěkné,máš u mně stovku!
26.05.2007 09:37:00 | Chancer