Řeka osudu
Jiskřivý pramen na horách,
okolo roste smích a strach.
Pomalu teče
dál a dál
Bublavě zpívá potůček
v krajině láský, výhružek.
Vesele teče
dál a dál
Bouřlivě řeka vlní se,
emoce v proudu topí se.
Bez slitování
dál a dál
Veletok končí svoji pouť
v místech, kde klid a ticho jsou.
Už není žádné
dál a dál
Komentáře (0)