Identita
Dveře rychle zavírám
Neodcházím. Utíkám.
Kdesi ze mě spadl rám
a teď běžím - nevím kam
V rámu přikována byla
moje krása. Moje síla. Smích i pláč.
Jeho ztráta prozradila
co jsem zač.
A všichni byli zděšení
když spadlo moje lešení
a najednou jsem tam stála já...
Smutná. Skleslá. Pitomá.
Komentáře (3)
Komentujících (3)