Anotace: Vzpomínky, asociace, rasismus... Bez rýmů....
Ten začátek se mi hrozně líbí. Jak to bylo s Hitlerovým svědomím ti bohužel neřeknu...
28.05.2007 16:37:00 | lidus
Každý druhý němec si řekl, já proti tomu nic nemohu
udělat; a pak se to rozjelo...
26.05.2007 19:23:00 | Bíša
Myslím, že jen zlomek jeho svědomí by otloukl moje srdce...jestli ovšem nějaké měl. Velmi povedená báseň, myšlenka...
26.05.2007 17:57:00 | Severka