Konečná...
Anotace: ...někdy mám pocit,že jsou muži opravdu z Marsu a ženy z Venuše
Mé oči již všechny slzy vyplakaly,
mé srdce obavy zatopily,
smutek již zaplnil celou mou duši,
jen málo kdo to však tuší.
Ukryto hluboko tajemství smutku,
po lásce toužím vskutku,
jen dotek pravé lásky,
zachrání...smyje vrásky.
Komentáře (0)