Anotace: malé přemýšlení nad realitou...
Tohle bylo prima. Taková oddychovna, dokonce mi
vyvstala kytarová melodie. Možná byl text určen pro ni.
28.05.2007 14:49:00 | jehlaspichlas
v minusu uz sem nakej ten patek..casem ti to zevsedni..uplne zapomenes, co to vlastne je, bejt v plusu..jen tak prezivam..
aspon, ze ty este optimismus neztracis..
27.05.2007 15:47:00 | Adrianne Nesser
hezký...byla jsem v mínusu a je to tam lepší než v plusu(nemáš co ztratit;)
27.05.2007 11:52:00 | Lizzzie
všechno na světě se mění...ale naštěstí (nebo bohužel) časem...
pro tebe naštěstí:)
26.05.2007 21:48:00 | Favi
raději nekoukám do zrcadla a věřím, že do mínusu se hned tak nedostanu. Kdybys náhodou se tam dostala, písni...
26.05.2007 21:04:00 | mamina