věř že budeš jednou štastná... nebo skus si udělat svůj překrásný svět :) viz moje báseň...
04.06.2007 20:26:00 | Chonglee
vono to je spíš o to, že jsem prostě nestíhám chodit. Ale na Tebe si přijdu, to si nenechám ujít.
Tak dobrou.
31.05.2007 23:12:00 | Gregy
Sorry, že píšu sem, ale nejdou mi psát vzkazy.
myslím, že jsem Tě dnes tou básní konečně opravdu zaujal. A dík za poklonečku. I když v momentálním stavu... Dík.
P.S. Ten meil v tý vizitce fakt je.
Tak hezký (nenáš) večer.
M
31.05.2007 22:12:00 | Gregy
-okamzik-..pro kazdyho je jinak dlouhej.je to relativni..a ti ti preju, aby ten okamzik byl co nejdelsi!!
27.05.2007 15:33:00 | Adrianne Nesser
nedokážu bejt úplně štastná na dýl než okamžik-to je přesně můj problém...a básen se mi jako všechno od tebe moc líbí:)je to spontánní:)))
26.05.2007 22:36:00 | už ne pernikova princezna