Jsi mé slunce
Anotace: Anotace: ! (stručný popis, max. 250 znaků, zbývá ?)
Dnes z rána, však je to s podivem
Přežil jsem další noc i den
Dnes z rána, ač je to k nevíře
Probudil jsem se zas ve svý díře.
Dnes z rána, možná.. nevím.. snad
Bude mě slunce ještě hřát
Komentáře (1)
Komentujících (1)