Křídla krví zborcená
Křídla krví zborcená.
Na nebi černý mrak.
Krvavá slza dopadá
na zem.
Šepot tichý doznívá.
Nezpívá jediný pták.
Křičí dívka neznámá,
tu jsem.
Anděl v krvavé kaluži.
Temnota halí mu zrak.
Z celého srdce přeje si
tu být.
Nechť její život ukončí.
Nechce to vidět však.
Vždyť ona si zaslouží,
zemřít.
Komentáře (2)
Komentujících (2)