Pozdraveníčko z přírody
Anotace: Nějak moc pracuju a nestíhám se kochat Vašima básenkama...tak alespoň letmý pozdrav z přírody... Stihla jsem rozkvetlou procházku se svým dítkem v Divoké Šárce a bylo tam moooc hezky :o)))
Pohledem na srdce života
V zelených jehličkách rašícího modřínu
Zapomeneme rychle na chladnou paní Zimu
Šedé smutné siluety stromů
Oblékají sváteční kostýmy
A zvou nás na návštěvu k sobě domů
Opíjíme se prostorem bez hranic
A tancem letících ptáků
Sníme o odpočinku v náruči bílých mraků
Oči života vyhlíží v dálce štěstí
Vystřelené Osudem
Z jeho nezbedného praku
Dotýkám se radosti obrysem svého bytí
Takové krásy nejsme nikdy dost sytí ...
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)