Agresivní?
Anotace: Ani nevím z čeho přesně ten pocit vyplývá ale je chvílemi dost silný...
Touha rozbíjet věci
a na zrcadlo rtěnkou čmárat
"Já milovala tě přeci!"
a jiný šílený vzkazy
Barbie, co jsem mela na hraní
té utrhnu hlavu
Kenovi rozříhám oblek
v jejich sledkém domečku zapálím halu
Touha věcmi hodit
slyšet zvuk rozbíjejícícho se skla
chci pořádně zlobit
a třeba být i zlá...
Se sarkastickým úsměvem
lidem do očí vyjmenovat jejich chyby
třeba konečně začnou reagovat
a přestanou dělat leklý ryby
Toužím po zkáze
všude okolo mě
pak asi budu platit draze
ale za to hotově...
Komentáře (2)
Komentujících (2)