A dovedeš si v tu chvíli představit čtveřici před obrazovkou? Slovák, Rus, Ukrajinec a... Češka!
Extra super bombička!!!
Na to se fakt nedá zapomenout - divím se, že doposud žiji... :-D
Hm, roboti píší CCC - P se jim kamsi ztratilo...
Pamatuješ? - kdysi byl vyhozen vynikající sportovní komentátor za jednu jedinou neškodnou větičku - zněla zhruba takto: "Na led nastupuje mužstvo, na zádech mají napsáno cécécépé..."
Rozkošná doba - fakt se vůbec nedivím, že se po ní tolika lidem stýská...
10.06.2007 21:39:00 | Judita