Velký návrat
Anotace: a ještě historické zlato
Když vrátili se z Nagana
tak slavilo se do rána
před balením dalších tašek
těšil Prahu brankář Hašek
hokejoví kluci zlatí
radost do Čech zase vrátí
není zájem o intriky
z divné české politiky
není zájem o tupany
hokejisté jsou teď pány
ani o tom nevěděli
probudili národ celý
z útlumu a apatie
český člověk veselý je
na náměstích tančí zpívá
dá si vína dá si piva
na oslavu vlajkou mává
veliká je v Česku sláva
Zdar japonské Nagano
zlato máme vyhráno
nesmírně nás všechny těší
že to dokázali Češi
že se týden málo spalo
to nám starost nedělalo
pod staroměstskou věží
my sešli jsme se svěží
trpělivě jsme čekali
to abychom vás vítali
čekalo by se do rána
vítejte doma z Nagana
Komentáře (1)
Komentujících (1)