Anotace: ...tuhle asi psalo mé blouznivé podvědomí...:o)no, časem si asi uvědomí, že tady nemá co dělat...
Vlasy rozevláté,
v květy oděná,
po pobřeží šlape,
je to láska má!
Já k obzoru v dáli
s kliprem uháním,
my se milovali,
teď však k čertu s tím!
Jsem námořník čilý,
nestálé srdce mám,
a každičkou chvíli
jinou holku znám!
V přístavu každičkém,
co jich cestou je,
jdu s jiným děvčetem,
občas víc jich je!
Tak jak pruty lámal
kníže Svatopluk,
já dívčích srdcí zlámal
dost!Víc ani muk!
01.06.2007 20:33:00 | Kozoroh 1
blouznivě zvláštní
29.05.2007 18:41:00 | Trdlo