Úvod do života
Anotace: Nezavírej oči před životem, od toho život není...
,,Nezavírej oči před životem,
od toho život není.
Celý se nedá odhadnout tarotem
a není jenom o snění.
Když otevřeš oči, uvidíš,
co všechno život skrývá
a nelekej se, když ucítíš,
jaké city člověk mívá!!"
Tak to bylo, když mi došlo, že za to nestojí...
Komentáře (0)