KOnec..!!? Proč???
Anotace: Víš Kubo,chybíš mi...I přes to všechno co sme si řekli a udělali mi chybíš...Stále na tebe myslim a nwm proč se to tak po*ralo...!?Je mi to líto,ale už se to nedá vrátit..Ta propast mezi náma je už strašně veliká..Ale nikdy na tebe nezapomenu... :(
Vzpomínám na ten den,
myslela sem že je to sen...
Já poznala jsem tebe,
ty spadnul si mi z nebe...
My byli nerozlučnej pár,
žádnej nebyl nikdy sám...
Pak se ale někde stala chyba,
nevím, v kterým z nás dvou byla?!
Tím naše přátelství ztratilo sílu.
Já nedokážu popsat to na kus papíru..!
Teď každej máme svůj vlastní svět..
Tak mlč, já nebudu už vyvádět!!!
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: kucky
Komentáře (4)
Komentujících (4)