Trochu jiná láska
Anotace: -tak trochu bláznova
Sbírka:
Od A do Z
Ladné křivky
mladé dívky
míjím každým dnem
ať ránem, či večerem.
Čeká na mě každý den
za tím osahaným sklem.
Za mnoha otisky prstů
stále na očích městu.
Míjím ji a mám z ní strach,
přec hledím na ni jako v snách.
A nevídaný úspěch
má u mě její úsměv.
Jak Mona Lisa novodobá
a přece se jí nepodobá
ta dívka, co mi bere dech
uvězněná v osahaných sklech.
Mám plán, jak dostat ji ven.
Vysvobodím ji kamenem.
Jen přemýšlím, komu dát vinu?
Že miluji figurínu.
Komentáře (0)