já vím ... a upřímně ... koření bylo usušené pro tvé chuťové myšlenky ... vzkazy nejdou celý od 11 nikomu ...
... a co se týče tvorby? ... hlava nechápe ... však víš ... duše srdce ... poslední dobou i magie ... šmudlína ...
... jen tak na pohodu s ním jsem to já ... člověk
... a důkaz nemusí být ověřený ... cítí se
... temným mrakům
dávám najevo ... že nejsem odsud ...
... černá ... jako mé vlásky ... a kdo vrátí mi okna s nadějí ... rozbalí mi v srdci nebát se deště ... tomu jsem schopna dát poslední nit co v cívce mám ... tak s přivřenýma očima ... aby nikdo neviděl můj pláč ... píšu básníkům ... holou větev své poezie ...
31.05.2007 18:50:00 | Marcella
Asi na tom něco bude:-)
upřímnost je super věc,
rozhodně lepší než moje hlava..
hm
28.05.2007 15:06:00 | Rádoby zoufalá
Super!!!
Ta sedí... jak hrnec na... ne... jak Tvoje bota na mých zádech! Už ses vyškrábal nahoru? U mě je to jednoduchý, já teď dost spím a vleže se po mých zádech kráčí k hlavě báječně ;-))
28.05.2007 11:25:00 | Levandule