Plamínek
Mám v sobě
svíčku hořící
s plamínkem života
On objevil se ...
plamínek se rozeplál
Osud?
Či já napomohla?
Schovávám se pod dešťové kapky
bouřkových mraků
chladit čelo si nestíhám
Uzamčeno pestrým klíčem snů
čeká mé srdce
na poselství budoucnosti
aby zpečetilo jitřními červánky
růžovým listem
a zavítalo
do jeho komor
vzdálených světu
Komentáře (6)
Komentujících (6)