Láska vs. Strach
Anotace: Nemocniční střep ze 13.5. To jsem ještě jaksi uplně nepřijal tu skutečnost, že musím ležet v nemocnici, a že mám zánět v ledvině a zánět srdečního svalu. Potřeboval jsem čas, abych se s tím vyrovnal a nehrotil to.
Pocitů tisíc mne přepadává
tady na lůžku ve špitále
Láska,zlost,žal,bol,únava
Však láska vede neustále
Občas až přepadá mě zloba
a mít tak kapsli s kyanidem
zakousnu se jak do oběda
a zhynu tady za tím zdivem
Pak uslyším oknem zpěvy ptáků
a srdce zas láskou přetéká
´´Kua, není zas tak zle, draku!
Za pár týdnů vletíš do světa!´´
Komentáře (2)
Komentujících (2)