Kroužek z cigarety
Jedna křehká dívka
seděla u stolku v baru,
v ústech poválela doušek vínka
zapila hořkost svého žalu...
Jenom se dívali,
ona s tichým přáním na rtech,
na sebe usmívali,
s chlapcem, co mu vyrazila dech...
Zapálil cigaretu,
přitisknutou k jejím rtům,
nalil jí margarittu,
dodávající blízkost jejím snům...
Kroužek z kouře cigarety,
vyfoukla do jeho tváře,
a mosty mezi světy,
spojily se v jasné záře...
Komentáře (3)
Komentujících (3)