Odjezd

Odjezd

Anotace: moje maličkost.... JÁ

Tak teda jede pryč.
Ta,co měla ráda alkohol,kluky a cigára.
Dobře znáte její promenády,
deštivé projížďky,
ty noci v putykách,
výtržnosti a pády.
Máte v paměti její šílené vzkazy,
její horké rty spálené koňakem
a zlými láskami,
co měly ji v moci.
Prázdnotu v srdci jí vyléčil kalíšek.

Všechno však končí,
odjíždí z nádraží,
pláč se smíchává s děštěm.

"Tak zůstaň tu chvilku ještě.
Pakáž tě vždy ctila,
tak zůstaň s pakáží.
Vždyť já tě miloval."
Autor fijalka, 28.05.2007
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Šantir
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Neuvěřitelné, jako by to bylo o mě...

27.08.2007 13:52:00 | Ruby

líbí

hezký styl..

28.05.2007 17:05:00 | K.ohn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel