Odvaha k překonání několika kroků v životě,
někdy potřebuje víc energie ... než cesta do jiné galaxie ...
... ale když spojíme splu my dva síly ...
dokážeme to, .... navzdory nějakému tomu klopýtnutí ...
*- jo, je to pěkně vyjádřený ...
28.05.2007 18:13:00 | HarryHH