Sen
Stíny stromů skrývají mne
Běžím denní temnotou
Černí jezdci hledají mne
Jdu se hádat s Dobrotou
Schovám se k elfům
K laskavému lidu lesů
K nohám všem světským králům
Sypu popel ze svých vlasů
Choulím se do postele trpaslíků
Přístřeší mi dali
A slova mých díků
Nikdy víckrát nepřijali
…
a pak se probudím
…
Komentáře (4)
Komentujících (4)