Odraz
Anotace: ......takovej pocit.......co je lepší.....hodit na (papír).....než provést....
Usrkával čaj,
koukal z okna jak se odráží
světlo z lamp
na hladinách pouličních louží.
Čistě jak odpověd na otázku.
Podíval se sobě do duše
nekonečná hloubka
bez jediné jiskřičky,záblesku.
Studí jak z bahna pouta.
Vezme si kámen k odrazu.
Potahujíce z cigarety
rozhlížel se v němém úžasu
na odraz hvězd
na tichém klidném zrcadlu.
Dojímaví svědci činů a věků.
Na věky-pro sebe-zčeřil
jejich odraz.
Odpověd na kterou čekal
nemohla přijít,
nepřijde nikdy.
Někdy chybí ten dotaz.
Komentáře (0)