Anotace: asociace... Dobrá zpráva... Morbidita se vrátila ;)... trošičku...
Tak si na to vem ten žlutej rubáš...
Dobrá zpráva, morbidita se vrací :-)
29.05.2007 19:29:00 | lidus
Na roucho svatební,
nebo též pohřební
střihni mi prosím tě
moje milá
Ušij ho ještě dnes
dřív než se setmí
ať si ho obléknu
do smolné bedny
Hrobníka lopata
svatební kapely
už nás zve za vrata
na život .. celý ...
29.05.2007 15:24:00 | HarryHH