Anotace: Je podobná jako moje předešlá, je tradiční, jsem.., jsem..., když já však, lidičky, nic jinýho prostě napsat nemůžu..
Díky za radu.To mi lidi často připomínají.(Aspon je trochu vidět, že do básniček dávám kus sebe.)Kde ale začít?
29.05.2007 17:40:00 | W.O.K.O.
A tohle je teda sebekritika jako z praku.
Musíš si nejdřív začít vážit sama sebe, věř mi.
29.05.2007 17:33:00 | Verule
podobné pocity sem taky mívala...a vlastně...mívám doted...
28.05.2007 22:17:00 | už ne pernikova princezna