Dveře do duše
Dveře do duše,
s černou klikou,
ze zatoulaných veršů,
odemyká pouze jeden klíč,
zlatý svojí krásou,
nádherný svojí nevinností,
křehký jak růže po deset let,
zároveň pomíjivý jako rosa po ránu,
ukryt v záhybech mého mozku,
schovává se….a….
…kdyby nebylo toho němce,
co schovává mé věci,
dveře bych už dávno někomu otevřel…
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)